2CV deelrestauratie

Restauratie 2CV / restauratie 2PK volgens uw ritme

Wilt u uw 2CV laten restaureren? CQS Classics is dé specialist in Citroën 2PK restauratie (2CV6 , 2CV Charleston en andere modellen).  We bieden u de mogelijkheid om uw restauratie in verschillende fasen te laten verlopen. Zo kunt u er voor kiezen om uw auto tijdens de wintermaanden in onze garage binnen te brengen. We zullen uw wagen dan stap voor stap in zijn oorspronkelijke staat herstellen.

Het voordeel van een 2CV restauratie tijdens de ‘winterslaap’: wij voeren de nodige herstellingen en restauraties uit zodat u tijdens de zomermaanden opnieuw zorgeloos van uw oldtimer kan genieten.

Wilt u toch liever alle werken in één keer laten uitvoeren? Kies dan voor een totaalrestauratie.

 

Werkwijze en kosten restauratie 2CV

Geen zin of geen tijd om zelf uw 2PK te restaureren en toch geen te hoge kosten betalen?

Dan kan ons professionele team van CQS Classics u verder helpen! Wij bekijken samen met u de mogelijkheden. Zo gaan we te werk:

  1. Na afspraak komt u langs met uw auto.
  2. Wij bekijken samen met u uw 2CV en luisteren naar uw wensen. Na een grondige doorlichting door onze specialisten, kunnen we u op een professionele manier bijstaan in bepalen van de prioriteiten voor de restauratie van uw Citroën 2CV
  3. In samenspraak met u wordt een stappenplan opgesteld. We doen een voorstel over hoe we uw 2CV restaureren, waarbij we rekening houden met uw budget en uw timing.

Alle werken gebeuren na overleg en volledig naar uw wensen. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. U kunt vrijblijvend een afspraak maken.

Bent u benieuwd naar enkele voorbeelden of verslagen? Bekijk dan op onze portfolio pagina enkele 2CV restauratieprojecten.

X