fbpx

 

Beoordeling van uw wagen

Allereerst bekijken onze experts wat de huidige staat van uw wagen is. Waar zit er al roest en hoe kunnen we dit verhelpen? Met een endoscoop kunnen wij goed in de holle ruimtes kijken en plaatsen die niet zichtbaar zijn met het blote oog, zoals bijvoorbeeld de binnenkant van het chassis. Tijdens deze beoordeling zal blijken of een Dinitrolbehandeling gewenst is voor de problematiek van uw wagen. Eventueel dienen andere restauratiewijzes te worden toegepast bovenop de behandeling met Dinitrol om een subliem resultaat te bereiken.

 

Wat is de prijs van een Dinitrolbehandeling?

De prijs van een Dinitrolbehandeling is steeds op maat. We maken een offerte aan de hand van de diagnose die onze techniekers stellen, rekening houdend met bijkomende wensen. We overlopen deze offerte samen met u en stellen een planning voor. Houd er best rekening mee dat u enkele dagen niet over de wagen zal kunnenbeschikken.

 

Voorbereiding en reiniging

Wanneer we van start gaan met de antiroestbehandeling, maken we de wagen eerst schoon en droog. Alle te behandelen plaatsen worden gereinigd onder hoge druk, waardoor alle roest zichtbaar wordt. Indien nodig schrapen we eerst de bovenste lagen van deze roest weg zodat de producten direct op de onderste laag roest kunnen inwerken. Na deze reiniging moet de wagen drogen en demonteren we eventuele onderdelen die de toegang tot de holle ruimtes belemmeren.

 

Behandeling Dinitrol ML en Sealant

Eerst dekken we de delen af die niet behandeld dienen te worden. Daarna brengen we Dinitrol ML aan op de roestgevoelige delen. Dit product dringt diep door in de roestlaag en stopt het oxidatieproces. Dinitrol ML is zeer vloeibaar, waardoor alle hoekjes en kantjes goed bereikt worden. Dit zorgt ervoor dat vocht en vuil het metaal niet langer kunnen aantasten. Na het drogen vormt dit product een wasachtige laag die de naden en kieren keurig afdicht. Ten slotte gaan we de onderkant behandelen met Dinitrol Sealant. Dit product zorgt ervoor dat de laag Dinitrol ML beschermd is tegen steentjes, strooizout en ander vuil. Dit product droogt niet uit en blijft elastisch, wat voor een extra bescherming zorgt.

 

Nabehandeling

Na de Dinitrolbehandeling monteren we weer alle delen en dient de wagen nog even te drogen, zodat alle producten goed kunnen inwerken. Na deze stap is de auto helemaal klaar en staat hij weer glimmend en goed beschermd voor u klaar!

Met een Dinitrol antiroestbehandeling verhoogt u aanzienlijk de kwaliteit en levensduur van uw klassieke wagen.

Interesse? Aarzel niet om ons te contacteren via het contactformuleer aan de rechetrzijde!

Gaat u liever zelf aan de slag? U kunt ook Dinitrolproducten kopen in de webshop van Citroparts.

 

Contacteer ons voor een offerte op maat

Loading