fbpx

Restauratie & Revisie

Bij CQS Classics kan u terecht voor totaalrestauraties en deelrestauraties. Ook het onderhoud en herstellingen aan uw klassieke wagen nemen wij voor onze rekening. Bovendien zorgen wij ook voor het optisch plaatje van uw youngtimer of oldtimer door onze uitgebreide carrosseriediensten, zoals een erkende Dinitrolbehandeling. Bijkomdende services zoals transport nemen wij ook voor onze rekening.

Deelrestauratie

CQS Classics biedt u de mogelijkheid om uw Citroën in verschillende fasen in zijn oorspronkelijke staat te herstellen.

Zo kan u er voor kiezen om uw auto tijdens de wintermaanden bij CQS Classics binnen te brengen. Tijdens die ‘winterslaap’ profiteren wij er van om op uw auto de nodige herstellingen en restauraties uit te voeren, zodat u tijdens de zomermaanden opnieuw zorgeloos van uw oldtimer kan genieten.

Zo gaan we tewerk :

  1. Na afspraak komt u langs met uw auto.
  2. Wij bekijken samen met u uw Citroën en luisteren naar uw wensen. Na een grondige doorlichting door onze specialisten, kunnen we u op een professionele manier bijstaan in bepalen van de prioriteiten.
  3. In samenspraak met u wordt een stappenplan opgesteld, waarbij er rekening wordt gehouden met uw budget en uw timing.

Alle werken gebeuren na overleg en volledig naar uw wensen.

Totaalrestauratie

CQS Classics herstelt uw Citroën in één allesomvattende restauratie in zijn oorspronkelijke glorie. Dit geheel volgens uw wensen.

Bij deze totaalrestauratie wordt de hele auto onderhanden genomen : mechaniek, elektriciteit en carrosserie.

Zo gaan we tewerk :

  1. We maken een afspraak voor een eerste visuele inspectie. Deze vindt bij voorkeur in ons eigen atelier plaats, maar kan indien nodig ook op verplaatsing gebeuren.
  2. Wij bekijken samen met u uw Citroën en luisteren naar uw wensen. Tegelijk adviseren we u over wat wij nodig vinden om uw wagen opnieuw in topconditie te krijgen.
  3. Wij stellen een indicatieve offerte op, die samen met u wordt besproken.
  4. Nadat u deze offerte heeft goedgekeurd, stellen we een restauratieovereenkomst op. Daarin worden alle werken, budgetten en afspraken samengevat.
  5. Tijdens de uitvoering van de werken, kan u via een persoonlijke link op onze website het hele restauratieproces volgen.

Interesse?

Heeft u interesse voor een vrijblijvende offerte, of wilt u de verschillende mogelijkheden samen met ons overlopen, aarzel dan niet om een afspraak te maken.

Is uw Citroën al in onze handen?