Partnership CQS Classics - Citroën Heritage

Citroën Heritage en CQS Classics zetten zich allebei in voor hetzelfde doel: het erfgoed van Citroën in ere houden. Deze gemeenschappelijke passie voor het merk resulteerde in een bevoorrecht partnership gericht op de restauratie van klassieke Citroën-voertuigen.

20 JAAR CQS CLASSICS

Door de huidige coronacijfers worden onze opendeurdagen uitgesteld. In plaats daarvan verwennen we jullie vanaf heden met zaterdagopeningen. Op aanvraag kan u een rondleiding door het bedrijf krijgen.

Belevingen en routes

Om de nostalgische beleving van de oldtimer voor iedereen toegankelijk te maken, werkt CQS Classics nauw samen met WOW-Routes.com. Dit verhuur- en entertainment bedrijf zet volop in op ‘samen genieten’ en dit met je geliefde, familie, vrienden of collega’s!

WOW-ROUTES.COM Belevingen met voertuigen.

Geniet jij van leuke herinneringen ?
Dan kan WOW-ROUTES.COM zeker wat voor je betekenen. Want door “Belevingen met voertuigen” te creëren, wil WOW-ROUTES.COM je laten genieten van leuke herinneringen die nog lang nazinderen.

Ontdek op een originele manier een streek met  een authentieke 2PK of op twee wielen met een scooter of e-bike.  Volg uitgestippelde routes via tablet met navigatie of roadbook en krijg uitleg over bezienswaardigheden via een audio-gids.

In combinatie met fijne arrangementen (picknick, bezoek aan een wijngaard,…) bij onze partners. De magische ingrediënten zijn dat je deze belevingen op je eigen maat kiest en in je eigen tempo ervaart.

 

Bij ons staat veiligheid voorop, samen met respect voor natuur & cultuur van de streek, innovatie met een stipje nostalgie.

Na je B&B arrangement & na het ochtendgloren, terwijl de fruitbomen in bloei staan, de route in het Hageland met een 2PK of een E-bike ontdekken ? Op een scooter tussen de wijnranken in het “Toscane van Vlaanderen” rijden?

Is dat wat je met je vrienden of familie wil beleven? Of wat je je medewerkers wil bieden? Of misschien wil je één van onze belevingen als een cadeaubon schenken ?

 

WOW-ROUTES.COM is hét bedrijf dat routes en belevingen met schitterende voertuigen creëert. Wij maken er een punt van onze klanten te laten genieten van leuke herinneringen. Zodat zij er met een brede lach verder over vertellen.

Meer weten en boeken ?