Partnership CQS Classics - Citroën Heritage

Citroën Heritage en CQS Classics zetten zich allebei in voor hetzelfde doel: het erfgoed van Citroën in ere houden. Deze gemeenschappelijke passie voor het merk resulteerde in een bevoorrecht partnership gericht op de restauratie van klassieke Citroën-voertuigen.

20 JAAR CQS CLASSICS

Door de huidige coronacijfers worden onze opendeurdagen uitgesteld. In plaats daarvan verwennen we jullie vanaf heden met zaterdagopeningen. Op aanvraag kan u een rondleiding door het bedrijf krijgen.

ZATERDAGOPENING

Vanaf 17 oktober is CQS Classics elke zaterdag geopend van 9h00 to 12h30!

Bouwkit 2PK / Méhari

Zelf je oldtimer bouwen? Het kan!

Vertrekkend van een donorwagen kan u zelf een klassieke wagen stap voor stap vervaardigen.

Na het aankopen van de geschikte donorwagen helpt CQS Classics u op weg door middel van een videocall. We overlopen met u de verschillende stappen en maken een planning op van uw project. Bij elke stap heeft u de keuze om met rivisie-onderdelen zelf aan de slag te gaan of door ons een deelrestauratie te laten uitvoeren. Wij begeleiden u steeds met kennis en gereedschap.

 

Wat heeft u nodig?

  • Een 150tal vrije uren.
  • Een budget van 12500,00 euro naargelang uw wensen.
  • Een werkplek van 3x5m. U hebt geen brug nodig.
  • Een basisset gereedschap.

Starten kan vanaf 1500,00 euro voor een 2PK en 2500,00 euro voor een Méhari.

Begin vandaag nog en geniet weldra van aangename uitstappen met uw droomwagen. Laat ons samen alle drempels wegnemen die u tot hiertoe hebben tegengehouden om uw droom te realiseren.

Start vandaag en ontvang een kortingsbon van 500,00 euro op onderdelen.