CQS Classics bestaat in 2020 twintig jaar. In die tijd bouwde CQS Classics een grote ervaring op en kunnen we ons dankzij onze reputatie partner noemen van Citroën Heritage, Citroparts en Mehari-2CV Club Cassis.

In die twintig jaar is ons doel onveranderd gebleven : er zorg voor dragen dat u optimaal van uw klassieke Citroën kan genieten. Dat kan dankzij ons team van beslagen en vooral gepassioneerde mensen.

Benieuwd naar wat CQS Classics voor u kan doen? Neem vrijblijvend contact met ons op via het telefoonnummer +32 (0)16 62 42 15 of via mail sales@cqsclassics.com

Atelier Tienen

Welkom in ons atelier te Tienen, België.  Onze thuisbasis.

Hier kan u terecht voor kleine en grote restauraties, laswerkzaamheden, zandstralen, dinitrolbehandelingen maar ook voor het onderhoud en herstellingen aan uw geliefde oldtimer.

Naast ons ruime atelier met volledig uitgeruste carrosserie-afdeling kan u in onze showroom komen wegdromen en misschien wel de Citroën vinden die bij u past.  We zijn elke weekdag open van 8u tot 12u en van 12u45 tot 17u.  Wenst u buiten de kantooruren langs te komen, contacteer ons en we maken graag een afspraak.

Atelier Budapest

Welkom in Budapest, Hongarije.

Sinds enkele jaren hebben we een sterke band opgebouwd met dit zeer gepassioneerde en gekwalificeerde team.  Is uw wagen toe aan uitgebreide herstellingswerken of een totaalrestauratie?  Dankzij deze extra capaciteit zijn we in staat om u op korte termijn verder te helpen.  De volledige opvolging en administratie van uw dossier gebeurt in Tienen, via een uitgebreide fotoreportage kan u uw restauratieproces online op de voet mee volgen.

Dankzij onze verbintenis met Citroën Héritage kunnen we er u ook van verzekeren dat elke restauratie op het hoogte niveau wordt uitgevoerd, met de hierbij horende attesten die uw wagen in de toekomst als investering ook een meerwaarde zullen bieden.   Wenst u meer informatie over onze totaalrestauraties, aarzel dan niet om ons te contacteren zodat we u het volledige proces kunnen uitleggen.

 

Atelier Aulnay-sous-Bois

Welkom te Aulnay-sous-Bois, Frankrijk.

De rijke historie van Citroën heeft zich hier mee gevormd, de laatste productiejaren van de DS, de CX en vele andere modellen werden hier geproduceerd.  Vandaag kan u in Aulnay-sous-Bois nog steeds de prachtige collectie in het museum van Citroën Heritage komen bewonderen.  Maar er is ook een atelier,  waar we samen met de vakmensen van l’Aventure Peugeot Citroën DS voor u klaarstaan om onderhoud en herstellingen uit te voeren aan uw geliefde klassieker.  De planning en administratie wordt georganiseerd vanuit Tienen.  Wenst u een afspraak om uw wagen binnen te brengen, neem dan zeker contact met ons op.

 

X