maart, 2020

21marAll DayOpendeurdag CQS CLASSICS - ANNULATIE!

Event Details

Beste klant, partner,

 

Gezien de huidige situatie moeten we u met spijt in het hart meedelen dat ons event van 21 maart tot nader order uitgesteld wordt.  Uitstel is zeker geen afstel, we hopen u snel een nieuwe datum te kunnen meedelen!

 

————————————————————————————————————————————————————————————————————

 

Cher client, partenaire,

 

Compte tenu de la situation actuelle, nous avons le regret de vous informer que notre événement du 21 mars sera reporté . Nous espérons vous informer prochainement d’une nouvelle date!

 

 

CQS Classics viert 20-jarig bestaan met opendeur!

Na een jaar van vele veranderingen en grote werken, is CQS Classics in 2020 er weer helemaal ingevlogen. Groter en sterker dan ooit tevoren, staan ze ook dit jaar klaar om hun passie voor Citroën oldtimers te delen. Maar niet alleen is CQS sterk gegroeid; ze vieren dit jaar ook hun 20ste verjaardag! En dat jubileum willen ze niet zomaar voorbij laten gaan. Daarom nodigen ze iedereen uit op hun opendeurdag! Op 21 maart zijn tussen 12u en 18u zowel liefhebbers van Citroën oldtimers als alle andere nieuwsgierigen van harte welkom om de vernieuwde CQS-Classics garage te komen bezichtigen.

Heb je je ooit al eens afgevraagd hoe zo’n oldtimer wordt gerestaureerd? Neem dan een kijkje in het atelier waar verschillende modellen onder handen genomen worden. Vergeet zeker ook geen bezoekje te brengen aan de showroom, waar een unieke collectie van speciale Citroën modellen door de jaren heen tentoongesteld staat.  De CQS Classics specialisten staan je uiteraard graag te woord voor advies, een woordje uitleg of gewoon een leuke babbel.

Sleutel je liever zelf aan je wagen en ben je nog op zoek naar onderdelen of heb je onderdelen te veel en wil je er verkopen? Dan kan je terecht op de kofferbakverkoop. Er werd voor deze kofferbakverkoop speciaal een ruimte op de opendeurdag voorzien waar verkopers van tweedehands onderdelen een standje kunnen bemannen.

Om hun 20-jarig bestaan in stijl te vieren, moedigt CQS-Classics alle oldtimereigenaars aan om met hun eigen parel  naar Tienen af te zakken. Er wordt immers een prijs uitgereikt voor de meest originele Citroën én eigenaar! Heb jij een oldtimer thuis en een gekke, authentieke, kleurrijke, … kortom de perfecte outfit die erbij past? Kom dan zeker je kans wagen!

Heb je zelf geen oldtimer? Geen probleem, iedereen is welkom! En alle bezoekers, oldtimereigenaar of niet, krijgen sowieso een leuk aandenken mee.

Heel dit gebeuren zal plaatsvinden onder begeleiding van live muziek en met een hapje of drankje in de hand. Er zullen immers ook verschillende  food- en dranktrucks aanwezig zijn zijn die voor snacks en drank aan democratische prijzen zorgen. Zo zijn onder andere keurslager Van Damme en De Gulden Draak van de partij met heel wat lekkers. Bovendien is het eerste drankje gratis!  Voor de liefhebbers zal ook Deukies kraam dit jaar weer aanwezig zijn en een springkasteel voor de kleinsten.

Hebben we je interesse gewekt? Surf dan snel naar de CQS Classics facebookpagina voor meer informatie of meld je vrijblijvend aan via ons facebook event of via e-mail sales@cqsclassics.com.

CQS Classics viert 20-jarig bestaan met opendeur!

Na een jaar van vele veranderingen en grote werken, zijn we er in 2020 weer helemaal ingevlogen, groter en sterker dan ooit tevoren. Maar niet alleen zijn we sterk gegroeid; we bestaan dit jaar ook 20 jaar. En dat willen we vieren!

Daarom nodigen we iedereen uit op onze opendeurdag! Op zaterdag 21 maart is tussen 12u en 18u iedereen van harte welkom om onze verjaardag mee te komen vieren.

Wat valt er te beleven:

Showroom

Speciaal voor de gelegenheid zal er in onze showroom een unieke collectie van speciale Citroën modellen door de jaren heen tentoongesteld staan.

Kofferbakverkoop

Sleutel je liever zelf aan je wagen en ben je nog op zoek naar onderdelen of heb je onderdelen te veel en wil je er verkopen?  Er wordt speciaal een ruimte voorzien op de opendeurdag waar kopers en verkopers van tweedehands onderdelen elkaar kunnen treffen.

Wedstrijd

Om onze verjaardag in stijl te vieren, reiken we dit jaar een prijs uit voor de meest originele Citroën én eigenaar! Heb jij een oldtimer thuis en een gekke, authentieke, kleurrijke, … kortom de perfecte outfit die erbij past? Kom dan zeker je kans wagen!

Snacks, drank en ambiance

Heel dit gebeuren zal opgefleurd worden met live muziek, terwijl verschillende  food- en dranktrucks zorgen voor snacks en drank aan democratische prijzen. Eerste drankje is gratis! Voor de liefhebbers zal ook Deukies kraam dit jaar weer aanwezig zijn.

Alle bezoekers krijgen bovendien een leuk aandenken mee naar huis.

Tijd

All Day (Zaterdag)

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

X