fbpx

Boost jou evenement met onze 2pk’s

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Bent u voor uw bedrijf vriendengroep of organisatie op zoek naar een leuke teambuilding activiteit, dan zijn de avonturen met onze 2CV’s misschien wel de uitgelezen activiteit. In 2008 waren we met CQS Classics pionier in het aanbieden van 2pk evenementen en na meer dan 15 jaar zijn we nog steeds marktleider.   Op dit moment is het mogelijk 100 wagentjes aan te bieden met  groepen tot 400 personen, maar ook de kleinste groepen zijn welkom.

 

Vanuit onze prachtige locatie ‘La Grange’ in het Hageland organiseren we deze concepten

Routes

In samenwerking met WOW-Routes organiseren we themaroutes doorheen het hele land. Dit met begeleiding van een roadbook of audiogids. Iedere route heeft een specifiek thema dat aansluit bij de omgeving waarin U zich bevindt en tracht U de mooiste uithoeken van de streek te laten verkennen. Om de dag nog amusanter te maken is het mogelijk  om voor een optionele quiz te kiezen.

Om een route te boeken moet minstens 1 wagen worden geboekt.

 

The Game

Een nieuw concept bij WOW-routes waarin je niet alleen het Hageland ontdekt, maar het ook opneemt tegen anderen in een spannende wedstrijd.

Je baant jezelf en je team eigenhandig en op een competitieve route doorheen het Hageland. Jullie dienen zoveel mogelijk targets (POI’s), die zich uitstrekken over de regio, vrij te spelen en hun raadsel op te lossen. De targets zijn verbonden aan een puntensysteem. Hoe meer targets er worden vrijgespeeld, hoe meer punten je in team kan verzamelen om zo tot winnaar van de dag te worden gekroond. Mogelijk vanaf 4 auto’s

 

Teambuildings op maat

Heeft U zelf in idee voor een leuke teambuilding met 2pk’s of wenst U advies om een uniek evenement op te zetten met één van onze partners? Twijfel dan niet om een afspraak te maken met één van onze ervaren medewerkers.

Vul onderstaand contactformulier in of bel +32 16 62 42 15 voor meer informatie.

Loading