fbpx

L’Aventure Citroën en CQS Classics zetten zich allebei in voor hetzelfde doel: het erfgoed van Citroën in ere houden en zorgen dat de eigenaars in alle gemoedsrust kunnen genieten van het rijplezier van hun prachtige, vaak verfijnde auto’s. Deze gemeenschappelijke passie voor het merk en de wens om dit erfgoed te behouden resulteerde in een bevoorrecht partnership gericht op de restauratie van klassieke Citroën-voertuigen.

L’Aventure Citroën, dat zijn restauratie-activiteiten wil versterken, zet hiervoor een duurzaam en uiterst competente structuur op, en steunt hiervoor op een ​​geprivilegieerde partnerrelatie met de CQS-Classics. Met vestigingen in zowel Frankrijk als België, vierde CQS-Classics, specialist in high-end restauratie van Citroën collectiewagens, vorig jaar zijn 20-jarig bestaan. Deze overeenkomst voorziet in bilaterale uitwisselingen: Citroën Heritage vertrouwt vanaf heden op CQS Classics voor de grote projecten met in het bijzonder restauraties aan de structuur van de wagens, CQS Classics kan voor haar Franse klanten de diensten van de L’Aventure Citroën-werkplaats in Aulnay-sous-Bois aanbieden.

L’Aventure Citroën kan dankzij haar partner CQS Classics de capaciteit van haar werkplaats vergroten, met behoud van een hoog kwaliteitsniveau. Gedurende 2 jaar doorstond CQS Classics verscheidene tests, waardoor CQS vandaar de eretitel van geprivilegieerde partner van Citroën draagt. Voor CQS Classics is deze mijlpaal de erkenning van 20 jaar werk en verbetering van de kwaliteit.

L’Aventure Citroën
L’Aventure Citroën maakt deel uit van L’Aventure Peugeot Citroën DS, een vereniging volgens de Franse wet 1901 met als missie het erfgoed van de merken van de PSA Group overal ter wereld te behouden, ontwikkelen en te promoten.

“L’Aventure” staat voor meer dan 200 jaar geschiedenis, vijf werelden, Peugeot Adventure, L’Aventure Citroën, DS Héritage, l’Aventure Automobile à Poissy, het archiefcentrum Terre Blanche en twee erfgoedsites toegankelijk ​​voor het publiek, het Peugeot Adventure Museum in Sochaux en het Citroën-DS Conservatorium in Aulnay-sous-Bois.

Voor meer info: http://www.laventurepeugeotcitroends.fr

CQS-Classics
De missie van CQS Classics is het behoud van de erfenis en de passie van het merk. In 2020 vierde CQS zijn 20-jarig bestaan, en bleef hij groeien met de overname van Citrostory, een befaamde restaurateur in Aulnay-sous-Bois, jarenlang leverancier van het Citroën Conservatorium. Ook de activiteiten van 2CV Méhari Factory en CQS fusioneerden. Deze ontwikkelingen waren de aanleiding om van naam te veranderen en zo ontstond CQS Classics. Ontdek de nieuwe websites: www.cqsclassics.com voor België en www.cqsclassics.fr voor Frankrijk. Hun doel blijft hetzelfde: het rijke erfgoed van Citroën in beweging houden en eigenaars betrouwbaar, zelfs elektrisch rijplezier garanderen.