fbpx

71 kaarsjes mochten we uitblazen op 7 oktober 2019.  De 2CV is weer een jaartje ouder.  En iedereen is jaloers, want zonder botox of andere strakmakende ingrepen slaagt ze er in om nog steeds te stralen als een jeugdige dame.

Haar snoetje is door de jaren heen weliswaar mee geëvolueerd om aan de modegrillen van het koperspubliek te voldoen, haar structuur bleef 71 jaar lang bijna volledig ongewijzigd.

De 2CV speelt een belangrijke rol in het verhaal van CQS Classics.  Volgend jaar is ze ook al 20 jaar deel van ons DNA, we hebben ze in elke staat en alle kleuren zien passeren,  steeds gekoesterd volgens de mogelijkheden van ieders budget.

Bij CQS Classics zijn we dan ook trots dat we iedereen de kans kunnen geven om van deze mijlpaal in de geschiedenis te laten verder genieten.  Onderhoud, herstellingen, een chassiswissel of zelfs een complete make-over, we zorgen ervoor dat we de Citroën 2CV nog vele jaren in het straatbeeld mogen verwelkomen.